Prečítajte si Géčko č. 11 z októbra 2021

Firemní časopis Géčko vychází nejen v Česku, ale připravujeme jej 1× ročně také pro slovenské zákazníky GUMEXU SK. Už 11. číslo slovenského Géčka je tady!

Dozvíte se v něm například, co všechno vám vyrobíme ve slovenském GUMEXU na míru, jaké výrobní technologie máme na jednotlivých slovenských pobočkách nebo o tom, že jsme zahájili vlastní výrobu vzduchotechnických hliníkových hadic SEMI ALG. Jako vždy nechybějí ani zajímavé rozhovory...

Máte-li zájem, v online verzi si slovenské Géčko můžete přečíst i vy...

 

Titulní strana SK verze Géčka č.11

V najnovšom Géčka 11 si prečítate o histórii vzniku GUMEXU z pohľadu jeho zakladateľov a v článku nájdete aj fotografický  pohľad do pobočiek v minulosti a dnes. Titulná strana časopisu

Dozviete sa v ňom aj, čo všetko vám vyrobíme v slovenskom GUMEXE na mieru, aké výrobné technológie máme na jednotlivých pobočkách alebo o tom, že sme začali vlastnú výrobu vzduchotechnických hliníkových hadíc SEMI ALG. Ako vždy nechýbajú ani zaujímavé rozhovory ...

materiály NBR jeho vlastnostiach a použití spolu s prehľadnou porovnávacou tabuľkou sa dozviete v ďalšom článku. Poradíme vám aj čo môžete urobiť, aby ste zvýšili bezpečnosť pracoviska.

Aj silikónové profily môžu byť farebné a prispôsobené presne vašim požiadavkám. Viac o rôznych farebných variáciách profilov sa dozviete na dvojstrane, ktorá je venovaná tejto téme.

V tomto čísle sme nezabudli ani na hadice, tentokrát sme sa venovali transparentným potravinárskym hadiciam. Fotopríbeh vám zase ukáže výmenu poškodeného dopravníkového pásu a dozviete sa aj ako vám vieme uľahčiť príjem tovaru na sklad.

Potrebujete k výrobku aj rozmerový protokol? Kedy vykonávame premeranie s naším novým meracím zariadením - 2D kamerovým profilprojektorom? Túto informáciu sme si nechali na záver - ale môže byť pre niekoho z vás práve tá prvá a najdôležitejšia! Stačí, keď sa v Géčku pozriete na zadnú obálku - a ste razom „v obraze“!

Ako vždy nechýbajú ani zaujímavé rozhovory ...

Veríme, že sa vám Géčko 11 bude páčiť a nájdete si v ňom zaujímavú tému aj pre vás.

Váš GUMEX

Chcete sa poradiť?

Máte otázku? Sme tu pre vás!

Zavolajte: +421 249 683 813

Napíšte: gumex@gumex.sk

?